Tuotenumero 89738 Categories , Tags , , ,

Sea Safe rungon ja vesirajan pesuaine

Sea Safe rungon ja vesirajan pesuaine on luontoystävällinen tuote ja siinä on biologisesti hajoava pullo: 100% kierrätettävä. Pesuaine toimii sekä suolaisessa että makeassa vedessä. Tuote poistaa pohjakasvillisuuden, vesirajan sekä ruostetahrat pohjan kaikilta pinnoilta. Rungon ja vesirajan pesuaine ei vaadi hankausta. Ei sisällä vahingoittavia vahvoja happoja tai haitallisia kemikaaleja.

Star briten Sea Safe -puhdistusainesarjan tuotteet on tehokkaita, taloudellisia, täysin biohajoavia ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Näissä ”vihreissä” tuotteissa on myös biohajoavat pullot (kun ne on hävitetty oikein).

star brite rungon pesuaine

OHJEET: Ravista hyvin. Käytä levittämiseen sientä tai suihkupulloa. On suositeltavaa käyttää kumihanskoja. Anna vaikuttaa pinnalla kaksi minuuttia ja huuhtele sen jälkeen puhtaalla vedellä. Erittäin likaiset pinnat on ehkä puhdistettava toisen kerran kevyesti hankaamalla. Parhaan tuloksen saat käyttämällä tuotetta vähintään +10°C:n lämpötilassa. Kiillota ja suojaa vastikään puhdistettu runko levittämällä Star brite® Premium Marine Polish Venekiilloketta.

1L