Tuotenumero N/A Categories , Tags , , ,

Sea Safe Kannen pesuaine

Sea Safe kannen pesuaine on luontoystävällinen tuote, jossa on biologisesti hajoava pullo; 100% kierrätettävä.
Pesuaine toimii sekä suolaisessa että makeassa vedessä.  Kannen pesuaine kuohuttaa vaikeankin lian ja tahrat pois syvältä karhennetun kannen huokosista yhdisteidensä ansiosta. Tuote jättää suojaavan kalvon, joka ei ole liukas. Turvallinen ja nopea käyttää, ei sisällä vahvoja happoja.

Karhean kannen pesuaine Veneen kannen pesuaine

Sea Safe Karhennetun kannen pesuaineen koostumus puhdistaa kuvioidut pinnat nopeasti, tehokkaasti ja minimaalisella vaivalla. Se sisältää erityisiä kelatoivia yhdisteitä, jotka irrottavat lian näiltä tavallisesti hankalasti puhdistettavilta pinnoilta. Ympäristöystävällinen koostumus ei sisällä fosfaatteja tai voimakkaita kemikaaleja. Tästä huolimatta se on tehokas puhdistustuote, joka sopii hyvin kansien lisäksi kaikkien lasikuitu- ja maalipintojen puhdistamiseen. Se jättää pinnalle suojaavan polymeerikerroksen, joka hylkii likaa ja suojaa UV-säteilyltä.

Star briten Sea Safe -puhdistusainesarjan tuotteet on tehokkaita, taloudellisia, täysin biohajoavia ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Näissä ”vihreissä” tuotteissa on myös biohajoavat pullot (kun ne on hävitetty oikein).

OHJEET: Kastele kansi ja levitä Sea Safe Karhennetun kannen pesuainetta puhdistettaville alueille. Levitä tuote tasaisesti kansiharjan avulla ja anna sen vaikuttaa noin kolme minuuttia, jotta kelatoivat yhdisteet ehtivät irrottaa tahrat. Harjaa pintaa kevyesti kansiharjalla ennen huolellista huuhtelua. Vaikeat tahrat voivat vaatia useampia levityskertoja ja lisäharjaamista. Puhdistettu alue hylkii nyt likaa ja suojaavat polymeerit estävät UV-säteilyn aiheuttamia vahinkoja.