Tuotenumero N/A Kategoria Tag

Sea Safe pilssinpuhdistusaine

Sea Safe pilssinpuhdistusaine on luontoystävällinen tuote, jossa on biologisesti hajoava pullo: 100% kierrätettävä.
Tuote liuottaa öljyn, rasvan, bensiinin, dieselin, polttoaineen ja lietteet. Pilssinpuhdistusainetta on helppo käyttää; kaada aine pilssiin, aja veneellä ja huuhtele. Aine jättää pilssiin puhtaan ja raikkaan tuoksun. Pilssinpuhdistusaine lisää myös turvallisuutta, sillä se suojaa räjähdysvaaralta eliminoimalla polttoaineen kaasuuntumista.

Sea Safe Pilssin puhdistusaine on helppokäyttöinen ja samalla tehokas puhdistusaine, joka poistaa pilssistä pinttyneenkin lian, rasvan ja hajut. Lisää aine pilssiin ja käynnistä vene. Kun vene liikkuu, aine irrottaa lian ja muodostaa tasaisen emulsion, joka on helppo hävittää valtuutetulla pumppausasemalla. Pilssi puhdistuu ja epämiellyttävät hajut poistuvat. Sea Safe Pilssin puhdistusaine ei vahingoita lasikuitu-, metalli-, muovi- ja kumipintoja.

KÄYTTÖOHJEET

Lisää aine pilssiin. 950 ml riittää 8-metrisen veneen puhdistamiseen. Käytä tuotetta sopivasti. Jos pilssi on kuiva, lisää noin 10 litraa vettä. Anna tuotteen vaikuttaa pilssissä noin tunnin ajan
veneen ollessa käynnissä/liikeessä ja pumppaa aine sen jälkeen ulos. Käytä aina tarvittaessa pilssin puhdistamiseen ja hajujen poistamiseen.