Venekuomun ikkunan kunnostus

Venekuomun ikkunat haalistuvat, kellastuvat ja muuttuvat läpinäkymättömiksi ajan kuluessa. Auringon UV-säteily, mekaaninen hankaus ja jopa väärät pesuaineet nopeuttavat kulumista. Monesti kuvitellaan, että ainoa vaihtoehto on vaihtaa tai vaihdattaa ikkunat uusiin. Tämä ei useimmissa tapauksissa pidä kuitenkaan paikkansa. Star brite tuoteperheestä löytyy tuotteet myös tämän kohteen kunnostamiseen.

Venekuomun ikkunan kunnostus
Venekuomujen ikkunat on mahdollista kiillottaa uudenveroisiksi

Star brite -tuotteista löytyy kaksivaiheinen hoitosarja, jolla voi kunnostaa haalistuneet ja kevyesti naarmuuntuneet muovipinnat. Tämä koskee myös esimerkiksi naarmuuntuneita kypärän visiireitä, autojen ajovalojen umpioita ja kattoikkunoita. Kohteita on lukemattomia ja Star brite muovinkorjaustuotteet sopivatkin useimmille muovilaaduille: mm. Strataglass, Eisinglass, polykarbonaatti ja akryyli. Huomioithan, että syviä naarmuja voi olla mahdotonta poistaa korjausaineilla.

Käyttökohteita on monia, kuten autojen ajovalojen umpiot

Muovipinnan korjausaine, Step 1

Poistaa naarmut akryylista, polykarbonaatista, kuomuikkunoista ja monista muista muovipinnoista.
Helppo käyttää, hankaa ainetta kohteeseen ja pyyhi pois.
Puhdistaa tahrat, suolat ja pintojen värjäytymät.
Käytä aina käsittelyn jälkeen “step 2” ainetta suojaamaan ja kiillottamaan pinta.

Muovipinnan kiilloke/entisöintiaine, Step 2

Star brite Muovipinnan kiilloke/entisöintiaine palauttaa kiillon ja kirkkauden akryylille, polykarbonaatille, kuomuikkunoihin ja useille muille muovipinnoille.
Tuotetta on helppo käyttää; levitä ja hankaa pois. Muovipinnan kiilloke poistaa epäpuhtaudet miltei kaikista muovipinnoista.
Huom! Käytä aina ensin “step 1” ainetta.


Venekuomun ikkunoiden kunnostus vaiheittain

VAIHE 1: Star brite Muovipintojen korjausaine
Venekuomun ikkunan kunnostus alkaa aina käyttämällä Step 1 ainetta. Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Annostele ainetta runsaasti pehmeälle liinalle. Levitä ainetta muovipinnalle pyörivin, päällekkäisin liikkein 90 asteen kulmassa, jotta pinta ei naarmuunnu. Tuo käsitellyn alueen pinta näkyviin kiillottamalla pinta puhtaalla ja kuivalla liinalla. Kun pinta on käsitelty, 2. vaiheessa pinta suojataan Star briten® Muovipintojen Kiillonpalauttajalla.

VAIHE 2: Star brite Muovipintojen kiilloke
Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Annostele ainetta runsaasti pehmeälle liinalle. Levitä ainetta muovipinnalle pyörivin, päällekkäisin liikkein 90 asteen kulmassa, jotta pinta ei naarmuunnu. Tuo käsitellyn alueen pinta näkyviin kiillottamalla pinta puhtaalla ja kuivalla liinalla.

Kunnosta tällä samalla tavalla haalistuneet ajovalot, kypärän visiirit, markiisien ikkunat, lasten leikkikalut, laskettelulasit jne jne.

Katso videolta kuinka ajovalojen umpiot ja venekuomujen ikkunat voidaan kiillottaa