Tuotenumero N/A Categories , Tags , , ,

Sea Safe Pohjan ja rungon pesuaine

Star brite Sea Safe EZ-ON EFF-OFF  pohjan ja rungon pesuaine vähentää ja poistaa sitkeääkin likaa. Tuotteella on erittäin tehokas ja silti biohajoava koostumus. EZ-ON EZ-OFF tuote on hyvä poistamaan myös ruostetta. Uniikki biohajoava pullo helpottaa vähentämään maaperän kuormitusta.

Star briten Sea Safe -puhdistusainesarjan tuotteet on tehokkaita, taloudellisia, täysin biohajoavia ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Näissä ”vihreissä” tuotteissa on myös biohajoavat pullot (kun ne on hävitetty oikein).

KÄYTTÖOHJEET: Nosta vene vedestä ja irrota suurimmat kasvustot. Anna kasvustojen ja tahrojen kuivua kokonaan. Vesirajan yläpuolella olevat tahrat ja kasvustot voi poistaa veneen ollessa vedessä. Kaada ainetta avoimeen muovisäiliöön ja levitä rungon kuivalle pinnalla luonnonjouhiharjalla. Pidä kasvustot ja tahrat märkinä ja vaahtoavina aineella. Vaahtoaminen on merkki
siitä, että aine poistaa kasvustoja. Lisää tuotetta vaahtoamisen ylläpitämiseksi. Muutaman minuutin vaahdottamisen jälkeen useimmat pinnat ovat puhtaita ja valmiita huuhdeltavaksi vedellä. Jos kasvustoa on paljon, puhdistaminen saattaa vaatia useita levityskertoja ja kevyttä kaavintaa. Suojaa pestyt pinnat Star brite vahalla/kiillokkeella.
HUOMAUTUS: Varo läikyttämästä tai roiskuttamasta Pohjan ja rungon pesuainetta muille kuin käsiteltäville pinnoille. Kokeile ainetta pienelle alueelle alumiinirungoissa ennen käsittelyn aloittamista. Suojaa traileri muovipeitteellä, jotta metallipinnat eivät tahraantuisi tai vahingoittuisi. Huuhtele roiskeet heti perusteellisesti. Tuote aiheuttaa joidenkin pohjamaalien haalistumista. Vältä aineen joutumista kosketuksiin kankaiden tai mattojen kanssa. Noudata varovaisuutta ainetta kuljetettaessa roiskeiden estämiseksi. ÄLÄ SEKOITA MUIDEN PUHDISTUSAINEIDEN KANSSA.