Tuotenumero N/A Kategoria Tag

Näkinpoistoaine

Star brite näkinpoistoaine puhdistaa ja poistaa tehokkaasti merirokon (näkin) kannat veneen rungosta ja vetolaitteista.
Poistaa tehokkaasti myös meri- / järviliat kumi- ja RIB-veneistä.
Soveltuu erinomaisesti lasikuidulle, puu-, ja rautapinnoille.
Sumutetaan kuivaan runkoon, annetaan vaikuttaa ja huuhdellaan.
Erikoispatentoitu tuote.

Käyttöohjeet:
Noste vene vedestä. Anna likojen ja tahrojen kuivua kauttaaltaan. Ruosteet ja liat veneen vesirajasta voidaan poistaa veneen ollessa vedessä.
Levitä ainetta kuivalle pinnalle käyttäen muovista spraypulloa, nailonitonta rullaa tai harjaa. Tahrojen on oltava märkiä ja vaahtovia aineesta. Vaahtoutuminen käynnistää häviämisen. Tarvittaessa uusi käsittely. 10 minuutin vaahtoamisen jälkeen pinnan tulisi olla puhdas ja valmis huuhdeltavaksi vedellä. Sinnikkäät tahrat saattavat vaatia useampia käsittelyjä sekä kevyttä hankausta. Jos käytät spraypulloa, niin huuhtele se huolellisesti ennen säilytykseen laittoa.
HUOM. Levittäessäsi ainetta, pidä huoli ettei sitä roisku pinnoille, joita et halua käsiteltävän. Alumiinille testaa pienelle alueelle ennen levitystä. Käytä suojamuovia suojaamaan traileria sillä aine tummentaa galvanoinnin/kuumasinkityksen. Tuote saattaa haalentaa joitain venemaaleja. Vältä kosketusta kankaiden kanssa. Valmistajan vastuu on rajoitettu ostaessasi tämän tuotteen. Älä sekoita ainetta muiden puhdistusaineiden kanssa. Käytettä suojakäsineitä ja -laseja.