Tuotenumero N/A Categories , Tag

Sea Safe tekstiilin kyllästysaine

Sea Safe ympäristöystävällisen tekstiilin kyllästysaineen vesipohjainen koostumus palauttaa vettähylkivän pinnan kankaille ja kuomuille.
Koostumus on myös järviystävällinen; voidaan käyttää veneen ollessa vedessä tai lähellä vettä.
Tekstiilin kyllästysaine ei kuivata kangasta eikä vaikuta sen hengittävyyteen, joten se auttaa jotta tuote ei homehtuisi.
Ideaalinen käyttää neljän vuodenajan alueilla, teltoissa ja muissakin retkeilyvarusteissa.
Uniikki biohajoava pullo helpottaa vähentämään maaperän kuormitusta.

Star briten Sea Safe -puhdistusainesarjan tuotteet on tehokkaita, taloudellisia, täysin biohajoavia ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Näissä ”vihreissä” tuotteissa on myös biohajoavat pullot (kun ne on hävitetty oikein).

KÄYTTÖOHJEET: Jos vettähylkiväksi käsiteltävä pinta on likainen tai tahrainen, puhdista se ensin Star brite Star brite Kuomun Puhdistusaineella. Käsiteltävän tekstiilin
on oltava täysin kuiva. Kastele pinta kunnolla levittämällä Sea Safe Kylläste- ja suoja-ainetta suihkuttamalla, harjalla tai sienellä. Älä levitä tuotetta liikaa, jotta sitä ei
pääse roiskumaan tai valumaan muille kuin käsiteltäville pinnoille. Anna kuivua kuusi tuntia ennen käyttöä. Älä taita tai laita käsiteltyä tekstiiliä säilöön, ennen kuin se on täysin kuivunut.