Tuotenumero N/A Categories , Tags , ,

Sea Safe Veneen pesu+vaha

Sea Safe Veneen pesu+vaha on luontoystävällinen tuote, jossa on biologisesti hajoava pullo: 100% kierrätettävä.
Tämä veneen pesuaine toimii sekä suolaisessa että makeassa vedessä. Veneen pesu+vaha puhdistaa, kirkastaa ja suojaa yhdellä käsittelyllä.
Erittäin riittoisa tiiviste on taloudellinen käyttää. Tuotetta lisätään ainoastaan 3 korkillista 10 litraan vettä.
Sea Safe Veneen pesu+vaha jättää suojaavan vahapinnan, joka vahvistaa aiemmin vahattua pintaa. Tuote on biologisesti hajoava.
Pesuaineen käyttö ei vaadi kovaa hankausta.

Sea Safe® Pesu & Vaha puhdistaa ja samalla kiillottaa, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Tehoaineet irrottavat pinttyneenkin lian esimerkiksi lasikuitu-, vinyyli-, maali-, metalli-, muovi- ja kumipinnoista, joten lika voidaan vain huuhtoa pois. Erikoispolymeerit muodostavat pintasidoksen ja kiillottavat pinnan ja suojaavat sitä UV-säteilyltä. Tuote ei sisällä fosfaatteja tai voimakkaita kemikaaleja, mutta silti se puhdistaa veneen kaikki pinnat tehokkaasti. Pesemällä veneen aina Pesu & Vaha -tuotteella vähennät vahauksen tai kiillotuksen tarvetta.

OHJEET: Saat parhaan tuloksen levittämällä tuotetta, kun veneen pinta on viileä. Lisää ämpärilliseen vettä kolme korkillista Sea Safe® Pesu & Vaha -tuotetta ja sekoita hyvin.
Käytä levittämiseen liinaa, kansiharjaa tai sientä. Huuhtele pinta hyvin vedellä ja kuivaa pyyhkeellä tai lastalla. Käytä kaudella aina veneen puhdistamiseen Sea Safe® Pesu & Vaha -tuotetta.