Tuotenumero N/A Kategoria Tags , ,

Kuomun puhdistusaine

Star brite kuomun puhdistusaine on kehitetty rasvaa, kalanverta, ruokaroiskeita ja muita tahroja vastaan ja poistamaan niitä tehokkaasti, mutta vahingoittamatta pintaa. Puhdistusaineen PTEF-polymeerit tarrautuvat käsiteltävälle alueelle ja estävät lian tarttumista sekä haitallisia UV-säteitä. Tuote soveltuu hyvin pieniin roiskeisiin kuin isommille alueillekin. Käyttö on yksinkertaista: suihkuta, anna vaikuttaa ja huuhtele. Tuotetta voi käyttää mm. veneissä, autoissa ja matkailuautoissa/vaunuissa. Sopii hyvin mm. Sunbrella®-, Dacron®-, polyesteri- ja purjekankaille.

500ml – pullo
650ml – spray
1 L – spray

KÄYTTÖOHJEET: Yksittäisten tahrojen puhdistus: levitä suoraan tahraan ja anna imeytyä 30 sekuntia. Hankaa tahraa hellävaraisesti kankaalla, sienellä tai pehmeällä harjalla. Huuhtele huolellisesti puhtaalla ja makealla vedellä. Suurten alueiden puhdistus: levitä tasaisesti koko puhdistettavalle alueelle ja anna imeytyä 30–60 sekuntia. Irrota lika hankaamalla aluetta hellävaraisesti kankaalla, sienellä tai pehmeällä harjalla. Huuhtele huolellisesti. Pinttyneiden tahrojen puhdistus voi vaatia useita käsittelykertoja ja pidemmän imeytymisajan. Huomautus: Kokeile tuotetta ensin piilossa olevaan kohtaan ja varmista, ettei se muuta kankaan väriä. Älä käytä tuotetta, mikäli se jättää jälkiä kankaaseen. Star brite® vastaa vahingoista enintään tämän tuotteen ostohinnan verran. Kaikki logot, rekisteröidyt tavaramerkit ja nimet ovat yllä mainittujen yritysten yksinomaista omaisuutta. Tämä tuote ei liity mihinkään mainituista yrityksistä eikä sitä sponsoroi mikään niistä.

ANVISNINGAR: Rengör genom att applicera direkt på äcken och låt verka i 30 sekunder. Använd en trasa, svamp eller mjuk borste och gnugga försiktigt. Skölj noggrant med rent vatten. Rengör stora områden genom att applicera jämnt över hela ytan som ska rengöras och låt verka i 30 sekunder till 1 minut. Gnugga försiktigt området med en trasa, svamp eller mjuk borste så att smutsen lyfts bort innan hela området sköljs grundligt. Envisa äckar kan kräva upprepad behandling och längre behandlingstid. Obs! Testa färgbeständigheten på ett osynligt område. Använd inte om färgbeständigheten påverkas. Star brite®s ansvar är begränsat till produktens inköpspris.