Tuotenumero N/A Kategoria Tags , ,

Veneen ikkunoiden puhdistus- ja suoja-aine

Veneen ikkunoiden puhdistus- ja suoja-aine on alan ensimmäinen: tehostaa näkyvyyttä sateisella, märällä kelillä.
Suunniteltu käytettäväksi kirkkailla muovipinnoilla, kuten esimerkiksi Strataglass, EZ2CY ja Eisinglass.
Veneen ikkunoiden puhdistus- ja suoja-aine on suunniteltu erityisesti pintojen käsittelyyn, poistaa lian ja hapettuman. Tehokkaat polymeerit hylkivät sadetta ja suolaa
Antaa maksimaalisen näkymän huonossakin säässä.

Kirkkaan muovin Ultimate View Guard® -käsittelyaine on alan ensimmäinen: se parantaa näkyvyyttä märissä olosuhteissa ja on tarkoitettu erityisesti kirkkaille muoviaukoille, kuten Strataglassille, EZ2CY®:lle ja Eisinglassille. Pintakäsittelyaineet poistavat likaa ja pinttymiä. Kehittyneet polymeerit hylkivät sadetta, suolajäämiä, roiskeita ja likaa, jotta näkyvyys olisi mahdollisimman hyvä vaikeissakin sääolosuhteissa. Ultimate View Guard® antaa myös suojan haitallisilta UV-säteiltä, jotka voivat aiheuttaa kirkkaaseen muoviin halkeamia ja kellertymiä.

OHJEET: Suihkuta käsiteltävälle pinnalle ja levitä pyörivin liikkein puhtaalla ja pehmeällä liinalla noin 45 x 45 cm:n alueelle kerrallaan. Käännä liina ympäri ja pyyhi täysin kuivaksi. Älä anna aineen kuivua ennen pyyhkimistä. Käytä aina tarvittaessa. Käytä kellastuneisiin, himmentyneisiin tai kevyesti naarmuuntuneisiin muoviaukkoihin Star briten –kirkkaan muovin palauttajaa ennen Ultimate View Guard -aineen levittämistä.