Tuotenumero N/A Categories , Tags ,

Kovien pintojen yleispuhdistusaine & ilmanraikastin

Star brite Kovien pintojen puhdistusaine ja hajunpoistaja neutralisoi hajuja nopeasti sekä pysyvästi. Ilmanraikastaja myös puhdistaa pinnat samalla.
Tuotetta on turvallista käyttää kovilla pinnoilla ja useimmilla kankailla. Puhdistusaine ja hajunpoistaja ei ole vahingollista ihmisille tai eläimille.
Suihkuta ja pyyhi pois puulta, muovilta tai muilta kovilta pinnoilta. Pese ja neutralisoi yhdellä kertaa esimerkiksi WC:n ikävät liat ja tuoksut. Raikasta ja puhdista keittiön pinnat hetkessä. Tuote Tuotetta voi suihkuttaa myös suoraan ilmaan neutralisoimaan hajuja. Tämän tuotteen avulla voit helposti poistaa veneen, varastojen ja kesämökkien tunkkaista hajua. Käsittele asuntoauton tai veneenpatjat ja muut pinnat keväällä talvisäilytyksen jälkeen ja aloitat kauden raikkaammin. Suojaa käsitellyt pinnat suojakiillokeella estämään lian ja hajujen tarttumista uudelleen.

Kovien pintojen puhdistusaine sopii niin veneisiin, autoihin kuin kotitalouksiin

Tuotetta voi hyvin käyttää neutralisoimaan hajuja myös autoista, esim. tupakakansavu, kotieläimien tuoksut tai tunkkaisuus. Kovien pintojen yleispuhdistusaine ja ilmanraikastin jättää pinnalle miellyttävän tuoksun.
Testaa tuotetta ennen pinnoilla käyttöä pienelle huomaamattomalle alueelle.

Muut pesuaineet löytyvät täältä Veneen pesuaineet