Tuotenumero N/A Kategoria Tag

Teak öljy

Star brite Premium Teak öljy on paras viimeistelijä marine teakille sekä muille kovapuupinnoille. Star brite käyttää luonnollista öljyä (tiikkipuusta puristettua), joka on erityisesti kehitetty ja kemiallisesti modifioitu kestämään altistusta sekä suolaveden että hankalan ilmaston kanssa. Erityisiä korkea teknologisia lisäaineita on sekoitettu suojaamaan puuta auringon haitallisilta uv-säteiltä. Lopputuloksena on maksimaalinen suoja ja kauneus teak-pinnoille. Star brite Teak öljy on ideaalinen käyttää kaikilla kovapuupinnoilla sekä puukalusteilla.

Jos haluat säilyttää teakpuun värin etkä halua, että ne harmaantuvat, voit hidastaa tätä prosessia käsittelemällä teakpinnat teaköljyllä tai Teak Sealerilla, jossa on UV- suoja. Teak öljy sekä teak-sealer auttavat torjumaan likaa ja kosteutta nopeammin, jotta mahdollisuus (mustan) kerrostuman syntymiseen on huomattavasti pienempi. Puu on elävä materiaali! Ajatellaan vaikka veneiden teakpintoja. Kauniilla ja aurinkoisella ilmalla puuhun voi syntyä halkeamia, jotka umpeutuvat yleensä kun sataa. Teakpuuhun pätee täsmälleen sama; mahdolliset hiushalkeamat umpeutuvat jälleen sateisella ilmalla, sulkien kerääntyneen lian puun sisälle.

Ennen öljyämistä tapahtuvan kunnostuksen parhaan tuloksen aikaansaamiseksi tarvitaan kaksi tuotetta; toinen puhdistamiseen ja vihreän kerrostuman, lian, homejälkien, vesi-, viini- ja rasvatahrojen poistamiseen sekä toinen tuote luonnollisen puunsyyrakenteen vaalentamiseen ja puun pitämiseen hyvässä kunnossa.

Käytettäessä teaköljyä tai teak-sealeria molemmat tuotteet estävät puuta kuivumasta. Sen lisäksi teakpinnat kuivuvat nopeammin sateen jälkeen. Hyvän teaköljyn tai teakkyllästeen merkitys on siinä, että sitä käytettäessä ei tule sitä ongelmaa, että puupinnat hikoavat aurinkoisella ilmalla (hikoaminen ei ole hyväksi puun luonnolliselle koostumukselle ja kestävyydelle.) Älä käytä koskaan sisähuonekaluille tarkoitettua tiikkiöljyä ulkona oleville puupinnoille!

Erittäin pitkävaikutteinen suoja teakpinnalle
Antaa luonnollisen, lämpöisen ja kultaisen sävyn
Helppo käyttää, kuivuu nopeasti
Sisältää UV-suoja-aineita
Valittu parhaaksi öljyksi puolueettomissa testeissä
Voidaan käyttää jopa uimatasoissa
Kestää 4-6 kertaa pidempään kuin tavalliset teaköljyt

LUE LISÄÄ TIIKINHOIDOSTA: TEAK PUUN OMINAISUUDET

KÄYTTÖOHJEET: Jos puu on likaista / säänrikkomaa, pese se ensin
Star brite Premium Teak puhdistusaineella ja Star brite Premium
Teak kirkastajalla. Käytä suoraan kuivalle pinnalle käyttäen apunasi
puhdasta riepua, sientä tai harjaa. Levitä puun syiden mukaisesti
varmistaaksesi öljyn imeytyminen syiden sisälle. Odota viisi (5)
minuuttia ennekuin pyyhit käsitellyn alueen puhtaaksi liiasta öljystä
puhtaalla rievulla. Toista käsittely tarvittaessa.