Rib & kumiveneiden puhdistus- ja suoja-aine

Star brite Rib ja kumiveneiden puhdistus- ja suoja-aine on kehitetty erityisesti käytettäväksi Hypalon, PVC ja kaikilla muilla kumivenepinnoilla, lasikuiduilla, kumilla ja muovilla.
Aine tunkeutuu lian sisälle poistaen sen; huuhtele tai pyyhi puhtaaksi. Tuotteen polymeerit suojaavat käsiteltyä aluetta lialta, vahingoittumiselta ja haitalllisilta UV-säteiltä.
Kumiveneen pesuaine myös poistaa suolakerrostumia, linnun jätöksiä ja muita likoja. Tuote on kehitetty käytettäväksi mm. RIB, kumiveneissä, kumisissa vetoleluissa, kajakeissa ja kanooteissa.

Kumiveneen Puhdistus ja suoja-aine irrottaa piintyneen lian, joka voidaan pyyhkiä tai huuhdella ilman voimakasta hankaamista. Ei sisällä emäksisiä kemikaaleja tai happoja. Se on turvallinen käyttää kaikilla kumivenepinnoilla, mukaan lukien Hypalon ja PVC-muovi. Sopii käytettäväksi myös muilla muovi-, kumi-, vinyyli- ja lasikuitupinnoilla.

Mitä on PTEF

PTEF tarjoaa äärimmäisen suojan veneisiin. PTEF on korkean teknologian polymeeri, joka tarttuu tiukasti lasikuituisille-,
maalatuille- ja kiillotetuille pinnoille. Se tekee käsitellystä pinnasta erittäin kestävän ja antaa maksimaalisen suojan likaa
öljyä ja muita epäpuhtauksia vastaan. Käsitellylle alueelle muodostuu UV-säteiltä ja säältä suojaava pinta, joka kestää myös
hapettumista. PTEF takaa huomattavasti pitkäkestoisemman suojan pinnalle, kuin muut vastaavat kiillotusaineet tai vahat.

KÄYTTÖOHJEET: Suihkuta kumiveneen pesuaine puhdistettavalle pinnalle ja levitä tasaisesti. Anna vaikuttaa
30 sekuntia ja hankaa aluetta kevyesti sienellä tai pehmeällä harjalla. Huuhtele
huolellisesti puhtaalla ja makealla vedellä. Vaikeat tahrat voivat vaatia toisen
levityskerran, pidemmän vaikutusajan ja lisää kevyttä hankausta.

Muut veneiden pesuaineet löydät täältä.