Tuotenumero N/A Kategoria

Vinyylin suoja-aine PTEF

Star brite vinyylin suoja-aine (Step 2) entisöi ulkonäön ja antaa UV-suojan kaikille vinyyli-, kumi-, muovi- ja nahkapinnoille.
Polymeerit tarrautuvat käsiteltävälle alueelle ja estävät lian tarttumista ja haitallisia UV-säteitä. Voidaan käyttää niin usein kuin on tarve.

Vinyylin suoja-aine pitää uuden vinyylin kauniina ja lisää vanhemmille vinyylipinnoille kosteutta ja kiiltoa. Ihanteellinen veneen, auton, kuorma-auton tai asuntoauton muovisille tai nahkaisille sisäpinnoille, ulkopuolen muovilistoille ja renkaille. Ei sovi polku- eikä moottoripyörän renkaille eikä istuimille.

PTEF tarjoaa äärimmäisen suojan veneisiin. PTEF on korkean teknologian polymeeri, joka tarttuu tiukasti lasikuituisille-, maalatuille- ja kiillotetuille pinnoille. Se tekee käsitellystä pinnasta erittäin kestävän ja antaa maksimaalisen suojan likaa öljyä ja muita epäpuhtauksia vastaan. Käsitellylle alueelle muodostuu UV-säteiltä ja säältä suojaava pinta, joka kestää myös hapettumista. PTEF takaa huomattavasti pitkäkestoisemman suojan pinnalle, kuin muut vastaavat kiillotusaineet tai vahat. Likaiset pinnat voi pestä Star brite Vinyylin puhdistusaineella (step 1).

KÄYTTÖOHJEET: Suihkuta käsiteltävälle pinnalle tai pehmeälle liinalle ja levitä pinnalle. Levitä tasaiseksi ja pyyhi ylimääräinen aine pois. Käytä aina tarvittaessa, kun haluat parantaa pinnan ulkoasua ja poistaa pölyä, vähäisiä tahroja, suolapärskeitä tai muuta likaa.