Tuotenumero N/A Kategoria Tags ,

Myrkytön pakkasneste Pg Anti Freeze -46°C

Star brite® -46°C kausisäilytysneste (glykoli) suojaa tehokkaasti juomavesijärjestelmiä ja kaikkia moottoreita kylmältä ilmalta ja korroosiolta. Tämän myrkyttömän pakkasnesteen laadukkaat lisäaineet ehkäisevät alumiinin, kuparin, messingin ja juotosmetallien korroosiota, mutta se ei vahingoita kumia, tiivisteitä tai letkumateriaaleja. Kirkkaan pinkki kolmoisvärjäys takaa erinomaisen läpikulkunäkyvyyden.
Valmistettu puhtaista ja myrkyttömistä United States Pharmacopeia (USP) -tason ainesosista. Ei sisällä alkoholia, joka haurastuttaa ja tuhoaa tiivisteitä. Tuote on käyttövalmis. Älä laimenna sitä.

Star brite® -46°C kausisäilytysneste suojaa halkeamilta -46 °C:seen asti ja jäätymiseltä -9 – -11 °C:n lämpötiloissa. Kun ainetta testataan refraktometrilla, joka on tarkoitettu käytettäväksi propyleeniglykolin kanssa, PG-asteikon jäätymispistelukemat ovat -11 ja -9 °C:n välillä. Huomautus: Useimmissa juomavesijärjestelmissä käytettyjen PVC-putkien halkeamispiste on noin -23 °C. Kun vesijärjestelmät pannaan talvikuntoon alueilla, joilla lämpötila voi laskea alle -23 °C:seen, suosittelemme Star brite® -73°C kausisäilytysnesteen käyttöä.

Tuote sisältää korroosionestoaineita, jotka suojaavat alumiini-, kupari-, tina- ja messinkiosia ruosteelta ja korroosiolta. Aine ei vaurioita kumia, eikä muita letkuissa ja tiivisteissä käytettäviä materiaaleja.

Ohjeet – Lue ja noudata huolellisesti
VESIJÄRJESTELMIEN TALVISUOJAUS
1. Tyhjennä vesijärjestelmä mahdollisimman huolellisesti. Avaa lämpimän ja kylmän veden hanat ja muut vedenottopisteet. Tyhjennä vettä mahdollisimman paljon ilmanpaineen avulla.
2. Tyhjennä kuumavesisäiliö – jätä hana auki tyhjentämisen jälkeen. Kytke kuumavesisäiliö irralleen järjestelmästä: irrota kuumavesisäiliön tulo- ja poistoliitännät ja liitä ne toisiinsa esimerkiksi letkulla ja letkukiristimillä.
3. Lisää järjestelmään jäänestoainetta
4. Lisää järjestelmään painetta ja käynnistä apupumppu
5. Aloita kauimmasta hanasta ja toimi seuraavasti: avaa hana ja anna jäänestoaineen virrata niin kauan, että hanasta tuleva neste muuttuu värilliseksi.
6. Toista kohta 5 jokaisen juomavesihanan kohdalla.
7. Varmista järjestelmän tyhjeneminen vetämällä wc useaan kertaan. Huom. Varmista että jätevesisäiliö on tyhjennetty kokonaan.
8. Varmista, että jätejärjestelmässä on riittävästi jäänestoainetta aktivoimalla pumpun venttiili useaan kertaan.
KEVÄÄLLÄ – Huuhtele järjestelmää puhtaalla vedellä 15-20 minuutin ajan niin, että kaikki värillinen jäänestoaine poistuu järjestelmästä.
Huomautus: Etyleeniglykolin testauslaitteet eivät anna luotettavia lukemia tästä tuotteesta.

 

MOOTTORIN TALVISUOJAUS
1. Tee jäähdytysjärjestelmään tarvittavat korjaukset ennen käsittelyä
2. Noudata moottorivalmistajan ohjeita jäähdytysnesteen tyhjentämiseen.
3. Täytä moottorin jäähdytysjärjestelmä jäänestoaineella – ÄLÄ LAIMENNA
4. Kun moottori otetaan jälleen käyttöön, tyhjennä jäänestoaine. Hävitä käytetty jäänestoaine paikallisten määräysten mukaisesti.