Tuotenumero N/A Kategoria Tag

Star Tron dieselin lisäaine

Star Tron dieselin lisäaine
  • Lisää moottorin tehoa, parantaa polttoainetaloutta, vähentää päästöjä, puhdistaa suihkusuuttimet, poistaa karstakerrostumat, levät ja limat.
  • Dieselin lisäaine säilyttää polttoaineen jopa kaksi vuotta ja elvyttää vanhentuneen polttoaineen.
  • Hajottaa kosteuden mikropieniksi hiukkasiksi, jotka poistuvat normaalisti polttoaineen palaessa.
Mikä on Star Tron ja kuinka se toimii

Star Tron on vallankumouksellinen, monitoiminen polttoaineen lisäaine, joka perustuu täysin luonnollisiin entsyymeihin. Vaikka tämä on ainutlaatuinen keksintö entsyymiteknologiassa, me kohtaamme entsyymejä jokapäiväisessä elämässämme. Esimerkiksi pyykinpesuaineissa entsyymit pilkkovat lian pieniin osiin, jotka ovat helppo pestä pois jopa kylmässä vedessä. Ruuansulatuskanavassa entsyymit pilkkovat ruuan pieniin osiin, joita elimistö voi helposti käyttää muodostaessaan energiaa. Biokatalyyttisesti toimien entsyymit lisäävät ja kontrolloivat polttoaineen palamista niin, että se palaa täydellisemmin ja yhtenäisemmin, jolloin moottoreiden päästöt vähenevät. Sama entsyymipaketti hajottaa vahingollista mikrobikasvua, puhdistaa koko polttoainejärjestelmän, stabiloi polttoaineen, hajottaa vettä sekä vähentää moottorin päästöjä. Epäpuhtaudet joko palavat tai suodattuvat pois turvallisesti ja polttoaineen koostumus on tasapainottunut pitkäaikaiseen varastointiin.

Lisääntynyt teho, Parantunut polttoainetaloudellisuus ja päästöjen väheneminen

Kaikki moottorit – uudet tai vanhat, moottoriveneet, autot, ruohonleikkurit, kuorma-autot, moottoripyörät, RV:t tai mitkä tahansa polttoainemoottorit – eivät aina toimi täydellä teholla ja eivät polta polttoainetta täydellä teholla. Kaksi esimerkkiä: Kun moottori käy tyhjäkäyntiä tai pienillä kierroksilla, kuten traileria tai asuntovaunua vedettäessä, epätäydellinen palaminen lisää polttoaineen kulutusta ja tuottaa päästöjä, jotka edelleen kuluttavat moottoria. Rikottaessa polttoaineen molekyylejä Star Tronilla, lisähappi reagoi polttoaineen palamisen vaiheisiin, jolloin polttoaineen täydellinen palaminen lisääntyy, polttoainetaloudellisuus lisääntyy, moottorin teho paranee ja haitalliset päästöt vähenevät. Star Tron poistaa myös karstaa, pitää moottorin puhtaana ja parantaa toimivuutta.

Mikrobikasvusto dieselissä

Dieselin seistessä tankissa, jossa on ylimääräistä ilmatilaa, lämpötilan muutokset aiheuttavat tankin seinämissä kondensaatiovettä. Tämän veden sekoittuessa polttoaineeseen, se vajoaa pohjaan tarjoten mahtavan kasvualustan mikrobeille, itiöille. Nämä ”dieselin levänä” tunnetut itiöt koostuvat pääosin sienistä sekä hiiva- ja homesaasteista. Tämän hoitamatta jättäminen pilaa polttoaineen aiheuttaen tukkeutumia suodattimissa, polttoaineletkustossa sekä ruiskusuuttimissa.
Tähän asti ongelman ratkaisuun on käytetty biosidejä, jotka tuhoavat olemassa olevan kasvuston sekä ehkäisee uutta. Biosidien käytöstä voi kuitenkin seurata ongelmia; Kun kasvusto on tuhottu, se vajoaa tankin pohjaan, josta se hajoaa tuottaen orgaanisia happoja. Hapot huonontavat polttoainetta ja aiheuttavat tankin seinien, suuttimien sekä polttoaineen syöttöjärjestelmän ruostumista. Biosidit voivat olla haitallisia henkilölle, joka käsittelee niitä tai niillä käsiteltyä polttoainetta.
Ympäristöön päästettynä biosidit saastuttavat luontoa. Star Tron käyttää dieselin lisäaineessa mikrobikasvuston hajottamiseen myrkytöntä entsyymiteknologiaa. Nämä mikroskooppisen pienet hiukkaset joko palavat tai suodattuvat turvallisesti pois. Star Tron on ainoa aine, joka ehkäisee biologisen kasvun ja tuhoaa sen ilman myrkyllisiä kemikaaleja. Star Tron pitää tankin puhtaana ja edesauttaa suodatinjärjestelmän toimimista tehokkaasti suojaten moottoriasi. Star Tron ei sisällä korroosiota aiheuttavia kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa moottoria tai polttoainejärjestelmää.

Polttoaineen stabilointi

Bensiiniä eikä dieseliä ole kehitetty säilöttäväksi yli 90 päivää. Sen jälkeen ne alkavat hapettua, muodostaa karstaa sekä muita haitallisia kerrostumia. Polttoaineen ominaisuus palaa kunnolla vähenee kemiallisen koostumuksen alkaessa hajota. Star Tronin entsyymiteknologian ansiosta se säilyttää polttoaineen koostumuksen sekä laadun huonontumatta. Star Tronilla käsitellyn polttoaineen säilytysaika on jopa kaksi vuotta.

Uhkaava vesi polttoaineessa

Vesi voi kerääntyä polttoaineeseen kondensaation seurauksena. Liiallinen vesi polttoaineessa aiheuttaa karstoittumien liikkumista ja vahingoittaa polttoainejärjestelmää. Vesi mahdollistaa haitallisten kasvustojen kasvamisen. Veden ollessa polttoainetta painavampaa, se vajoaa pohjaan muodostaen erillisen vesikerroksen. Polttoaineen imuputki sijaitsee tankin pohjassa, joten imun tapahtuessa polttoainepumppuun pääsee vettä. Moottori ei pysty polttamaan vettä, joten se alkaa nykiä ja lopulta sammuu. Vesi aiheuttaa lisäksi ruostumista vahingoittaen tankin seinämiä sekä polttoainejärjestelmän metalliosia. Star Tronin entsyymit estävät polttoaineessa olevan veden molekyylien yhdistymistä ja vesikerroksen muodostumista. Vesi hajoaa alle mikrometrin kokoisiksi hiukkasiksi, jotka häviävät turvallisesti normaalin moottorikäynnin aikana.

Huomioitavaa

Ensimmäisen käsittelyn aikana voi karstan ja muiden haitallisten muodostumien hajoaminen aiheuttaa suodattimien tukkeutumista. Tarkista polttoainesuodattimet heti, jos havaitset tehon heikkenemistä ja pidä mukanasi varasuodattimia, joita voit vaihtaa tarpeen tullen tukkeutuneen tilalle. Järjestelmän puhdistuttua, suodattimet kestävät pidempään ja myös savuttaminen sekä päästöt vähentyvät huomattavasti.

Jos polttoainetankissa on poikkeuksellisen paljon karstaa ja muita kerrostumia, käytä Star Tron tankinpuhdistusainetta ennen tavallisen Star Tron –käsittelyn aloittamista. Tankinpuhdistusaine
puhdistaa tankin turvallisesti elvyttäen samalla tankissa mahdollisesti olevaa vanhaa polttoainetta.