Tuotenumero N/A Kategoria Tags ,

Star Tron bensiinin lisäaine

Star Tron bensiinin lisäaine

• Soveltuu niin 2- ja- 4- tahtimoottoreille poistaen kosteuden hajottaen kosteuden mikropieniksi hiukkasiksi, jotka poistuvat normaali polttoaineen palaessa.
• Bensiinin lisäaine poistaa myös E-10 polttoaineongelmia ja elvyttää vanhentunutta polttoainetta.
• Se lisää tehoa, vähentää päästöjä, puhdistaa suihkusuuttimet, poistaa karstakerrostumat, säilyttää polttoaineen jopa kaksi vuotta.

Mikä on Star Tron ja kuinka se toimii

Star Tron on vallankumouksellinen, monitoiminen polttoaineen lisäaine, joka perustuu täysin luonnollisiin entsyymeihin. Vaikka tämä on ainutlaatuinen keksintö entsyymiteknologiassa, me kohtaamme entsyymejä jokapäiväisessä elämässämme. Esimerkiksi pyykinpesuaineissa entsyymit pilkkovat lian pieniin osiin, jotka ovat helppo pestä pois jopa kylmässä vedessä. Ruuansulatuskanavassa entsyymit pilkkovat ruuan pieniin osiin, joita elimistö voi helposti käyttää muodostaessaan energiaa. Biokatalyyttisesti toimien entsyymit lisäävät ja kontrolloivat polttoaineen palamista niin, että se palaa täydellisemmin ja yhtenäisemmin, jolloin moottoreiden päästöt vähenevät. Sama entsyymipaketti hajottaa vahingollista mikrobikasvua, puhdistaa koko polttoainejärjestelmän, stabiloi polttoaineen, hajottaa vettä sekä vähentää moottorin päästöjä. Epäpuhtaudet joko palavat tai suodattuvat pois turvallisesti ja polttoaineen koostumus on tasapainottunut pitkäaikaiseen varastointiin.

Lisääntynyt teho, Parantunut polttoainetaloudellisuus ja päästöjen väheneminen

Kaikki moottorit – uudet tai vanhat, moottoriveneet, autot, ruohonleikkurit, kuorma-autot, moottoripyörät, RV:t tai mitkä tahansa polttoainemoottorit – eivät aina toimi täydellä teholla ja eivät polta polttoainetta täydellä teholla. Kaksi esimerkkiä: Kun moottori käy tyhjäkäyntiä tai pienillä kierroksilla, kuten traileria tai asuntovaunua vedettäessä, epätäydellinen palaminen lisää polttoaineen kulutusta ja tuottaa päästöjä, jotka edelleen kuluttavat moottoria. Rikottaessa polttoaineen molekyylejä Star Tronilla, lisähappi reagoi polttoaineen palamisen vaiheisiin, jolloin polttoaineen täydellinen palaminen lisääntyy, polttoainetaloudellisuus lisääntyy, moottorin teho paranee ja haitalliset päästöt vähenevät. Star Tron poistaa myös karstaa, pitää moottorin puhtaana ja parantaa toimivuutta.

E-10 etanolipolttoaineen ongelmat

E-10-polttoaine sisältää etanolia. Etanoli, joka tunnetaan myös etyyli-alkoholina, on korkea oktaavista polttoaineen lisäainetta. Verrattuna 100 % polttoaineeseen, E-10 vähentää moottorin tehokkuutta ja aiheuttaa polttoaineen tehokkuutta. Tämä johtuu siitä, että etanoli tuottaa vähemmän energiaa kuin polttoaine; se ei yksinkertaisesti voi tuottaa samaa tehokkuutta kuin 100 % polttoaine. Tämä myös selittää sen, miksi polttoaineen kulutus lisääntyy siirryttäessä käyttämään E-10-polttoainetta. Star Tron poistaa molemmat ongelmat. Entsyymit suovat täydellisemmän palamisen sekä polttoaineelle että etanolille tuloksena maksimaalinen suorituskyky. Puhtaammin palava polttoaine myös vähentää kulutusta sekä vähentää päästöjä. E-10 voi aiheuttaa myös muitakin ongelmia. E-10 on kosteutta keräävä, se voi siis imeä itseensä kosteutta ilmasta, joka sekoittuu polttoaineeseen. Vesi sitoutuu etanoliin, jolloin siitä tulee painavampaa kuin polttoaine ja tämä seos laskeutuu aiheuttaen tehokkuuden laskua sekä aiheuttaen toimintakyvyn alenemista. Tätä kutsutaan vaihe irtautumiseksi. Kylmät lämpötilat edesauttavat tätä irtautumista. Etanoli irrottaa vanhoja kerrostumia, jotka likaavat polttoaineen ja tukkeuttavat suodattimet sekä polttoainejärjestelmän suurelta osalta. Sekoitus etanolia, vettä ja irronnutta likaa voivat muodostaa huomattavia saastekerrostumia tankin pohjalle, jotka voivat tukkia ja vahingoittaa moottoriasi. Star Tronin entsyymit hajottavat veden mikrometrin kokoisiksi hiukkasiksi, jotka turvallisesti poistuvat moottorin käydessä. Entsyymit myös hajottavat likaa puhdistaen tankkia polttoainetta säilytettäessä.

Polttoaineen stabilointi

Bensiiniä eikä dieseliä ole kehitetty säilöttäväksi yli 90 päivää. Sen jälkeen ne alkavat hapettua, muodostaa karstaa sekä muita haitallisia kerrostumia. Polttoaineen ominaisuus palaa kunnolla vähenee kemiallisen koostumuksen alkaessa hajota. Star Tronin entsyymiteknologian ansiosta se säilyttää polttoaineen koostumuksen sekä laadun huonontumatta. Star Tronilla käsitellyn polttoaineen säilytysaika on jopa kaksi vuotta.

Uhkaava vesi polttoaineessa

Vesi voi kerääntyä polttoaineeseen kondensaation seurauksena. Liiallinen vesi polttoaineessa aiheuttaa karstoittumien liikkumista ja vahingoittaa polttoainejärjestelmää. Vesi mahdollistaa haitallisten kasvustojen kasvamisen. Veden ollessa polttoainetta painavampaa, se vajoaa pohjaan muodostaen erillisen vesikerroksen. Polttoaineen imuputki sijaitsee tankin pohjassa, joten imun tapahtuessa polttoainepumppuun pääsee vettä. Moottori ei pysty polttamaan vettä, joten se alkaa nykiä ja lopulta sammuu. Vesi aiheuttaa lisäksi ruostumista vahingoittaen tankin seinämiä sekä polttoainejärjestelmän metalliosia. Star Tronin entsyymit estävät polttoaineessa olevan veden molekyylien yhdistymistä ja vesikerroksen muodostumista. Vesi hajoaa alle mikrometrin kokoisiksi hiukkasiksi, jotka häviävät turvallisesti normaalin moottorikäynnin aikana.

Huomioitavaa

Ensimmäisen käsittelyn aikana voi karstan ja muiden haitallisten muodostumien hajoaminen aiheuttaa suodattimien tukkeutumista. Tarkista polttoainesuodattimet heti, jos havaitset tehon heikkenemistä ja pidä mukanasi varasuodattimia, joita voit vaihtaa tarpeen tullen tukkeutuneen tilalle. Järjestelmän puhdistuttua, suodattimet kestävät pidempään ja myös savuttaminen sekä päästöt vähentyvät huomattavasti.

Jos polttoainetankissa on poikkeuksellisen paljon karstaa ja muita kerrostumia, käytä Star Tron tankinpuhdistusainetta ennen tavallisen Star Tron –käsittelyn aloittamista. Tankinpuhdistusaine
puhdistaa tankin turvallisesti elvyttäen samalla tankissa mahdollisesti olevaa vanhaa polttoainetta.