Tuotenumero N/A Kategoria Tags ,

Lasikuidun geelimäinen puhdistusaine

Lasikuidun geelimäisen puhdistusaineen uusi geelimäinen koostumus ”tarrautuu” levitettäessä tarjoten näin maksimaalisen vaikutusajan sekä puhdistustehon.
Oksaalihappopohjainen pesuaine poistaa keltaisuuden ja vaikean vesirajan lian. Tuote on kehitetty useista ainesosista niin että se on mahdollisimman tehokas eikä kuitenkaan vahingoita lasikuitupintaa. Lasikuidun geelimäinen puhdistusaine peittää lian täydellisesti tunkeutuen sen sisään ja poistaen sen. Tuote on kehitetty erityisesti vaikean lian poistoon, mukaan lukien ruosteen, kuivuneen kalan veren, kuivuneiden puunlehtien jäljet sekä erilaiset vaikeat värjäymät. Toimii kaikilla lasikuitu ja maalatuilla pinnoilla; ideaalinen pystysuorille pinnoille.

Geeli hull cleaner

Suihkuta suoraan puhdistettavalle alueelle, anna imeytyä, kunnes tahra häviää ja huuhtele sitten huolellisesti makealla vedellä. Pinttyneet tahrat saattavat vaatia toistuvan levityksen, jonka annetaan vaikuttaa useita minuutteja. Lopuksi suoritetaan kevyt hankaus ja huuhtelu. Ei suositella käytettäväksi kankailla.
HUOMAA: Testaa vaikutus väriin käsittelemällä pieni, huomaamaton alue ennen suurten alueiden käsittelyä; Jos haittavaikutuksia ilmenee, älä käytä. Käytä suojavälineitä, jotta tuote ei joutuisi kosketuksiin veneen perävaunujen, pohjamaalin, tarrojen tai muiden pintojen kanssa, joita ei ole tarkoitettu puhdistettaviksi vahvoilla pesuaineilla. Star briten vastuu rajoittuu tämän tuotteen ostohintaan.