Alumiiniveneen pohjanpesu-/entisöintiaine

Star brite alumiiniveneen pohjanpesuaine / entisöintiaine on kehitetty erityisesti puhdistamaan lika, vesiraja ja pohjakasvillisuus alumiiniveneistä. Tuote on biologisesti hajoava.
Erityinen puskuriliuos tekee tästä tuotteesta turvallisemman käyttää kuin useammat muut vastaavat tuotteet tehoa heikentämättä.

NOUDATA TUOTTEEN KÄYTTÖOHJEITA HUOLELLISESTI!

Koska alumiini hapettuu epätasaisesti, voimakkaasti hapettuneet alueet vaativat puhdistusta kovemmin kuin kevyesti hapettuneet. Noudata näitä ohjeita saadaksesi parhaat tulokset. Ohjeiden noudattamatta jättäminen johtaa epätasaiseen, raidalliseen tai epätasaiseen pintaan. Tuote vaatii jatkokäsittelyä Alumiinin suojakiillokkeella (myydään erikseen).

Star brite Aluminium Cleaner & Restorer käyttäessä täytyy:
Levitä tuote AINA tasaisesti hankaustyynyllä.
Huuhtele AINA perusteellisesti ennen tuotteen kuivumista.
Jatkokäsittele AINA Star brite Alumiini suojakiillokkeella.

TARVITTAVAT TARVIKKEET:

Ennen kuin aloitat, tarvitset haponkestävät käsineet, suojalasit, Star brite Alumiiniveneen pohjanpesu-/entisöintiaineen, Star brite keskikarhean pesutyynyn (punainen), Star brite Alumiinin kiillotusaineen, useita puhtaita kiillotusliinoja ja huuhteluletkusta vettä huuhteluun.

Vaihe 1.

Välttääksesi valumajälkiä, aloita puhdistettavan alueen alareunasta ja työskentele ylöspäin pieninä alueina kerrallaan. Levitä Star brite Alumiiniveneen pohjanpesuaine pinnalle tasaisin vedoin käyttämällä ruiskutussuuttimen hienoa sumuasetusta. Puhdistusaine vaahtoaa, kun se koskettaa hapettunutta aluetta, mikä osoittaa sen toimivan.

Vaihe 2.

Käytä Star brite punaista keskikarheaa pesutyynyä levittääksesi Alumiiniveneen pohjanpesuaineen tasaisen peittäväksi kerrokseksi . Hankaa sitten järjestelmällisesti tasaisella paineella, jotta puhdistusaine pääsee tunkeutumaan myös voimakkaimmin hapettuneisiin alueisiin.

Vaihe 3.

Huuhtele puhdistettu pinta huolellisesti puhtaalla vedellä. Muista huuhdella myös alla olevat pinnat. ÄLÄ anna puhdistusaineen kuivua millekään pinnalle.

Toista nämä vaiheet tarpeen mukaan, kunnes pinta on puhdas. Voimakkaat hapettumat saattavat vaatia useita käyttökertoja ja hankausta sen kokonaan poistamiseksi. Huomaa, että puhdistettu pinta voi silti näyttää epätasaiselta, kunnes se on kiillotettu.

Palauta seuraavaksi kiilto Star brite Alumiinin kiillotusaineella – Myydään erikseen

Katso videolta tuotteen oikeaoppinen käyttö