Toimitusehdot

KULUTTAJAKAUPAN TOIMITUSEHDOT:
Toimitamme tuotteet ripeästi ja huolella pakattuina ja tarjoamme sinulle turvalliset maksuvaihtoehdot. Mikäli siis sinulla on kysyttävää vaikkapa toimitusajoista, ota meihin yhteyttä!

1. Toimitustapa
Toimitamme lähetykset pääasiallisesti Matkahuollon paketteina.

2. Toimitusaika
Toimitamme varastossa olevat tuotteet 1-5 arkipäivän kuluessa. Mikäli toimitusaika on pidempi, otamme sinuun yhteyttä. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Otathan yhteyttä, jos haluat varmistaa että tilauksesi ehtii saapua tiettyyn päivään mennessä.

3. Tuotteiden myöhästyminen
Mikäli toimituksemme myöhästyy on asiakkaalla oikeus perua kauppa, jolloin kauppa purkautuu ja palautamme kauppasumman asiakkaan tilille. Emme vastaa muista myöhästymisestä aiheutuvista välillisistä vahingoista.

4. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme info@starbrite.fi sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

5. Palautukset
Voit palauttaa tuotteet 14 päivän aikana tilauksesta. Emme korvaa palautuskuluja. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Kuluttajan tulee pakata tuote huolellisesti postitusta varten, palautuskuljetuksessa kuluttajan huolimattomuudesta johtuen rikkoutuneiden tuotteiden kohdalla emme voi purkaa kauppaa.

Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@starbrite.fi ennen tuotteen palauttamista. Verkkokauppa starbrite.fi palauttaa tuotteen hinnan viipymättä asiakkaalle, kun tuotepalautus on saapunut.

6. Hinnat
Kaikki hinnat on merkitty euroina ja sisältävät arvonlisäveron.

7. Maksaminen
Käytettävissä ovat seuraavat maksuvaihtoehdot:

7.1. Maksu pankkien verkkopankkitunnuksilla 
Kun käytössäsi on esimerkiksi Nordean, Osuuspankin tai Sampo-pankin antamat verkkopankkitunnukset ja olet maksamassa ostoksiasi, siirryt sivuiltamme hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet omissa tilitiedoissasi. Maksu näkyy välittömästi tilillämme ja lähetys pääsee nopeasti matkaan.

8. Ylivoimainen este (Force majeure)

Emme vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy starbrite.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta starbrite.fi:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

9. Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

10. Tietosuoja

starbrite.fi pyrkii suojaamaan käyttäjän ja asiakkaan yksityisyyttä ja on sitoutunut noudattamaan tämän tietoturvaselosteen mukaisia keinoja tiedon säilyttämiseksi ja suojaamiseksi. Tietoa käytetään vain palvelun tarjoamiseksi, sekä sen laadun takaamiseksi ja parantamiseksi. Tilatessaan asiakas myöntää Helsingin Hertziga Oy:lle oikeuden käsitellä tilaukseen liittyvää tietoa palvelun tarjoamiseksi.


Tukkukaupan (B2B) toimitusehdot

Tukkumyynnin toimitusehdot sovitaan asiakaskohtaisesti ja niitä sovelletaan myös etämyynnissä.