Seuraa Star brite Suomea somessa!

Jokainen Star brite -tuote valmistetaan tarkkaan valituista raaka-aineista uusinta teknologiaa hyödyntäen. Tuotteet valmistetaan aina mahdollisimman luontoystävällisellä tavalla ja monet Star brite -tuotteista ovat biohajoavia. 

Kaikki tuotteet käyvät läpi tiukat ja tarkat testit, jotta tuotteet vastaavat annettuja tuotelupauksia Star brite -tuotteen laadusta ja sen ominaisuuksista. Tuotteiden testaukset varmistavat sen, että tuotteita voidaan myydä Star brite -nimellä. Voit olla varma valitessasi Star brite -tuotteita, että saat aina parasta mahdollista huippulaatua.
Star brite -tuotteita on ollut myynnissä Suomessa jo yli 30 vuotta. Star brite valmistaa tuotteita erityisesti veneilyyn, autoiluun ja asuntoautoihin. Laadukkaat tuotteet takaavat veneelle, autolle tai asuntoautolle mahdollisimman kestävän toiminnan ja pitkän iän.
Laajasta valikoimastamme löydät tuotteita myös maatalouteen, kuorma-autoiluun, puutarhakalusteiden hoitoon ja ilmailuteollisuudelle. Vuosikymmenien kokemus alalla ja tuotteiden vankka suosio takaavat sen, että Star brite -tuotteita saa Suomessa lähes kaikista hyvin varustetuista venealan tarvikkeita myyvistä liikkeistä.
Laadukkailla tuotteilla ja oikeilla välineillä tehdyt puhdistus- sekä hoitotoimenpiteet takaavat kestävän suojan pinnalle, jolloin sitä on helppo hoitaa ja pitää yllä.
Star brite valmistaa erilaisia tuotteita monille eri pinnoille ja käyttökohteisiin. Näin on helppo löytää eri pinnoille tarkoitetut puhdistus- ja hoitoaineet, jotka takaavat maksimaalisen kestävyyden ja suojan, kun edessäsi on esimerkiksi veneen pesu ja vahaus tai veneen huolto.